maanantai 25. elokuuta 2008

Mihin aika vierähtääkään?

Niin.. Tiedetään.. En tosiaan ole se maailman ahkerin kirjoittaja.

Elämässä on tapahtunut niin hirvittävän paljon, ettei tiedä mistä alkaa. On näihin viimeisiin kuukausiin mahtunut tavattoman paljon iloa sekä myös aika suuria surujakin.

Iloisista uutisista suurin lienee tämä nykyinen elämäntilanteeni kokonaisuutena. Tällä hetkellä asun onnellisesti avossa. Muutin kesä-heinäkuun taitteessa 20km korpeen päin edellisestä kodistani ja työmatka kasvoi 60km asti. Onneksi on oma auto, kun ei täältä periferiasta mikään julkinen kulje, ainakaan niin että töihin niillä pääsisi. Kyllä virallisesti asun maalla. Pihallamme on vanha navettakin, joskin täysin varastokäytössä. Reilu puoli hehtaaria on tonttia ja unelmieni omakotitalo 160m2. Ensi kesänä saattaa olla meillä kesälampaitakin, jos vain lähitilalta niitä lainaksi saamme. S lupasi rakentaa niille tuohon vanhan lantalan paikalle navettaan suojankin.

Lemmikkejä on 2 kissaa ja (enää) 2 akvaariota, 317l ja 140l. Kaksi akvaariota on tyhjänä siellä navetassa, varastoksi muunnetussa huoneessa. Kyllä mie hieman vastahankaisen luvan sain jomman kumman noista pienistä altaista hakea navetasta tänne sisälle kypsymään ja kalastoa odottamaan.. Katsoo nyt, hyödynnänkö luvan. ;)

Oli niitä surujakin.. Tämän nykyisen avopuolison kanssa olemme yrittäneet pojalle saada kaveria. Alku oli lupaava, mutta 11+5 viikolla loppui odotuksemme keskenmenoon. Sellaistahan sattuu, mutta aika koville otti. Onneksi on tuo yksi pikkumies (nyt jo 3v) pitämässä arkirutiinia yllä ja sitten rakastava ihminen siinä rinnalla.

Nyt on kesälomakin loppusuoralla. AIka haipakkaa on 3vk mennyt. Mutta on sitä ehtinytkin.. Kävimme pitkän vkl:n (to-ma) reissussa asuntovaunun kanssa ja itse kävin Kuopiossa päiväreissuna hieman ennen sitä. Lisäksi olen tätä pihaa laitellut, marjoja poiminut ja pikkumiehen 3v. synttäritkin tuli pidettyä.. Neuvolakäynti on vielä tälle viikolle, mutta arvelin ottaa rennosti nämä viimeiset lomapäivät. Tietty lomarahatkin huvenneet sillä tavoin, ettei kauheasti ole vaihtoehtojakaan. ;)

Mutta jospa tämä riittäisi tälle erää. Yritän petrata vähän, ettei tulisi ihan näin pitkää väliä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti