maanantai 3. syyskuuta 2007

Kesä tuli ja meni

Lomat on nyt lusittu ja arki alkanut. Kolmen viikon lomaan mahtui yllättävän paljon. Kävin Kuopiossa ja tapasimme sillä reissulla viimeisen kerran pojan mummon. Lauantaina nimittäin tuli sieltä suunnalta suruviesti, että mummo on nukkunut pois. Viesti ei ollut täysin yllätys, mutta hieman odottamaton silti. Lohtua tuo, että sairas saa viimein levätä, ikävä on silti suunnaton. Seuraava Kuopion reissu onkin surullisissa merkeissä, eli hautajaisiin mennään.

Mahtui lomaan myös Helsingin reissu kaiken maailman hankintoineen ja samalla reissulla tapasin ensi kerran pikkuisen veljenpojan. Niin ja tulihan tuo auto vaihdettua uudempaan ja pari uutta (käytettyä) akvaariota ostettua. Ihania muistoja lomasta jäi myös hellesäästä, putipuhtaista matoista sekä onnistuneista synttärikutsuista. Poika täytti nimittäin 2v ja siinä samalla juhlistettiin äidinkin merkkipäivää. Poika sai ihania lahjoja enkä minäkään osattomaksi jäänyt.

Nyt sitten hoidan kuumeista pikkumiestä kotona ja odotan, että pojan 10v. täti tulee päästämään miut koulunsa jälkeen käymään neuvolassa hakemassa todistuksen sairaudesta ja apteekkiin troppia hakemaan. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, eli hoiturin kodin lääkekaappi ammottaa tyhjyyttään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti